top of page

Proč mě oslovily ženské masáže




Masáže pro ženy jsou pro mě příležitostí jak vyjádřit ženě vůči jejímu tělu a duši úctu a respekt, protože mám pocit, že právě tohle ženám schází.


Když jsem sama na sobě začala poznávat a ochutnávat co jako žena nesu, tak se pro mě tato zkušenost stala velkou motivací, abych tyto krásné prožitky dala ochutnat i ostatním ženám. Aby se i ony cítily tak slastně, jedinečně a krásně, protože každá z nás si to zaslouží. A masáž mi přišla do cesty jako moc krásný nástroj, který mi v tomhle předání velmi napomáhá. Žena si zaslouží pozornost, hýčkání a laskavost.


Pro mě je od malička dotek velmi přirozený a mám pocit, že v současné společnosti je tak opomíjený. Je to něco, co i pro malé dítě je nezbytnou součástí a neoddělitelnou výživou pro život. A to co nám je u dětí naprostou přirozeností jako, dospělí velmi rychle opomíjíme důležitost tohoto kontaktu. Lidský dotek při styku s kůží naprosto oživuje kožní receptory, všechny buňky v těle a vyvolává v nás pocit bezpečí a lásky. Najednou jsme tak v sobě schopni cítit velmi intenzivněji živost a radost ze života. Toto oživení těla nás zvědomí v těle a to nám navíc dává jasnou navigaci a ukotvenost v našem životě. Víme, kdo jsme, a kam směřujeme.


Naše tělo toho mnohé pro nás skrývá, a pokud, to nezačneme prozkoumávat a následovat, tak se zařadíme, do normy v jaké nás chce mít systém a to také

může znamenat nevnímavost sebe, svých potřeb a nenaslouchání svým pocitům, které pro nás nesou potřebné informace k našemu počínání v životě. Buď můžeme jít v souladu se svými pocity, nebo je popírat a jít proti nim a to nás pak stojí mnoho zbytečného přemáhání a vynaložení energie na něco co v sobě popíráme, nedovolíme si a pak nemáme energii na potřebné zájmy ve svém životě. Cítíme nenaplněnost a emočně strádáme.


Jedná se o to, že masáž, která je speciálně zaměřená pro ženu, tím pádem je specifická a pracuje s individualitou, jemností a citlivostí ženy, tak se pro ni stává velmi mocný, pomocník na cestě k sobě a své jedinečnosti. Žena si může prožít stav totálního spojení a splynutí se sebou a to ji dává jasnou a pevnou zkušenost od, které se může ve svém životě odrazit a nabrat nový směr do života.


Pavla



bottom of page