top of page

Vstup na novou cestu




Vnitřní tlak, který v sobě prožíváš je jen boj s Tvými nepřijatými částmi, předsudky a přesvědčeními o sobě samé a o světě, které sis vytvořila, či přijala za své. Ve chvíli, kdy tohle vše pustíš, pustíš kontrolu, tlak a lpění na formě, tak vše povolí a otevře se Ti nový prostor pro Tvé tvoření.


Najednou zjistíš, že ty tlaky, které prožíváš vychází ze strachu být sama sebou a stoupnout si do své jedinečné esence, kterou tady jako Duše neseš.


Když si do ní stoupneš, přijmeš svoji jinakost, pustíš potřebu se zařadit a začlenit, tak se Ti otevřou zcela nové dveře k Tvým jedinečným darům a schopnostem.


Otevře se Ti Tvůj potenciál, to s čím jsi v souladu a v rezonanci. Ve chvíli, kdy se tomuto odevzdáš a půjdeš v proudu této své jedinečnosti, navzdory pochybnostem o sobě, zjistíš, že se Ti tím život velmi usnadní a Tobě se především vnitřně uleví.


Ve chvíli, kdy vyzařuješ a zároveň žiješ to, co jsi, tak rozvibrováváš v sobě a kolem sebe tuto esenci, atak zároveň odejdou lidé a situace z Tvého života, kteří nejsou v rezonanci s Tvou vibrací a Tvým současným stavem.


S tím současně začneš přitahovat do života situace a lidi, kteří rezonují s Tebou a Tvou jedinečností. Jestli chceš změnit svůj život, pusť vše staré, to co sis o sobě doteď myslela, že jsi. Otevři se lehkosti svého Bytí, otevři se tomu nejčistšímu, ryzímu uvnitř Tebe. Otevři se do pravdy sebe sama a nech se ji vést a inspirovat.


Postupně začni následovat cestu svoji Duše.

To, co vychází z Nového a tvorby Nové Země poznáš tak, že je Ti v tom lehce, uvolněně, radostně a svobodně.


S láskou Arisis


bottom of page